gewichtsbeheersing

Herba-energy

Ingrid en Ludo

Afslankprogramma a

IIn tegenstelling tot wat veel mensen denken, is afvallen niet een kwestie van alleen minder eten. Sterker nog: tijdens het afslanken is het belangrijk dat uw lichaam over voldoende voeding kan beschikken. Het afslankprogramma van Herbalife zorgt ervoor dat het lichaam op celniveau van voeding wordt voorzien en alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het lichaam nodig heeft op dagelijkse basis. U vervangt eenvoudig uw ontbijt en lunch door een heerlijke en voedzame maaltijdshake. 's Avonds kunt u een normale volwaardige maaltijd gebruiken

Aankomprogramma

De aanpak voor mensen die willen aankomen. Het aankomprogramma bevat de basisproducten om uw ondergewicht met succes aan te pakken. In tegenstelling tot onze afslankprogramma's gaat u geen maaltijden vervangen maar juist extra eten. 2 kilo per maand aankomen is geen uitzondering.

Herbalife is in de eerste plaats uitgebalanceerde voeding!

Goede en uitgebalanceerde voeding is essentieel voor een goede gezondheid en nodig om het lichaam optimaal te laten functioneren. Helaas is de kwaliteit van bijvoorbeeld veel groenten en fruit tegenwoordig niet meer dezelfde als die van vroeger. Door onder meer de lange periode tussen het plukken en de consumptie gaan veel vitamines en mineralen verloren.

 

Ook neemt men tegenwoordig veelal niet meer de tijd om elke dag een uitgebalanceerde maaltijd te nuttigen. Vaak wordt bij het kiezen van een maaltijd gekozen voor gemak in plaats van gezond. Veel gezondheidsklachten ontstaan dan ook door slechte voeding. 70% van de huisartsbezoeken zou voorkomen kunnen worden door het eten van gezonde voeding!

 

Ook veel vermoeidheidsklachten kunnen op korte termijn worden verholpen door deze gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Herbalife is daarbij de ideale oplossing. De voeding van Herbalife is dan ook de ideale basis om uw lichaam in vorm te krijgen en te houden.

Gezond zijn en blijven, wie wil dat nu niet?

 

 

Formule 1 - Uitgebalanceerde voedingsshake is een maaltijdvervangend product speciaal ontwikkeld met 9 gram hoogwaardige soja - eiwit om u te helpen uw doelen te bereiken op het gebied van gewichtsbeheersing . Bevat vitaminen en mineralen , waaronder de antioxiderende vitaminen C en E . Biedt tevens alle essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft om een goede conditie te behouden .

Smaken : Vanille , Tropische vruchten , Chocolade , Cappuccino , Aardbeien , Cookies & Cream , Toffee met appel & kaneel .

 

 

 

 

Formule 1 - Vrij van soja , gluten en lactose uitgebalanceerd voedingsshake .

Smaak : Vanille .

 

 

De Formule 1 Evenwichtige Maaltijdreep is de handige uitgebalanceerde maaltijd voor onderweg . Rijk aan vezels ensoja proteïne voor constante energie en om u langer een vol gevoel te geven . 206/207 calorieën . Bevat weinig slechte koolhydraten .

Smaken : Chocolade , Rode vruchten met yoghurt .

 

 

 

 

Vezel - kruidentabletten met extra calcium : bevat veel oplosbare vezels die helpen bij het bevorderen van een goede spijsvertering .

 

 

Vitamine en mineralen - voor een hogere weerstand

Formule 2 Multivitaminencomplex : biedt meer dan 20 vitaminen en mineralen die bijdragen aan goede voeding en welzijn .

 

Proteïne poeder - zorgt voor veilige en adequate eiwitconsumptie : Mensen die proberen hun gewicht te beheersen eten vaak minder , omdat ze bezuinigen op calorieën .Daardoor kunnen zij tekorten ontwikkelen die slecht zijn voor het welzijn , de voedingskundige balans verstoren en uiteindelijk er zeker van zijn dat de gewichtsbeheersing te traag verloopt of men zelfs weer aankomt . Om daaraan te ontkomen is een juist evenwicht nodig , waarbij een belangrijk voedingsbron proteïne is die zorgt voor spierbouw en een voldaan gevoel .