Over Herbalife

Herba-energy

Ingrid en Ludo

Alle Herbalife producten zijn veilig en goedgekeurd !

Alle Herbalife voedingsproducten worden jaar na jaar gekeurd door een commissie van het Ministerie van Volksgezondheid . Volksgezondheid

 

 

 

 

Herbalife !

Werkelijk geweldig !

 

 

 

Herbalife voldoet aan alle verwachtingen !

 

Mark Hughes, de stichter van Herbalife

 

Herbalife is opgericht door Mark Hughes.

Marks moeder was actrice. Zij worstelde voortdurend met overgewicht en had alles al geprobeerd aan dieetpillen van haar dokter. Ze raakte eraan verslaafd en kreeg meer en meer gezondheidsproblemen door de bijwerkingen. Zij overleed uiteindelijk toen Mark 18 jaar oud was.

Mark besloot te zoeken naar een gezonde manier van gewichtsbeheersing door middel van maaltijdvervangers. Hij verdiepte zich ondermeer in de Chinese kruidenleer.

Hij werkte met twee verschillende bedrijven die afslankproducten maakten. Toen deze bedrijven de productie staakten besloot Mark zelf een afslankprogramma te ontwikkelen en een eigen bedrijf te beginnen.

Mark kwam in contact met een voedingsdeskundige van de NASA die onderzoek deed naar de ontwikkeling van astronautenvoeding.

Mark Hughes besloot met hem samen te werken omdat ze hetzelfde doel nastreefden. Na een periode van onderzoek, ontwikkeling en testen ontstond het Herbalife programma. Het werd een gezonde en natuurlijke manier van gewichtsbeheersing. Mark zocht een manier opdat mensen het product zouden kopen en gebruiken.

Herbalife was toen nog niet mooi verpakt. Het zat nog in zakjes. Maar zou jij een zakje poeder kopen van een vreemdeling?

Mark's oma besloot omdat ze zelf aan overgewicht leed, de maaltijdvervanger en voedingssupplementen te gebruiken. Ze had prima resultaat en haar vriendinnen begonnen ook met de afslankproducten.

Enthousiast als hij was stapte Mark toen in de auto en verkocht in de eerste maand al vanuit de kofferbak voor $23.000 Herbalife producten!

Al snel werden veel Herbalife klanten distributeur en hielpen mee om de Herbalife producten over de hele wereld te verspreiden. Herbalife bestaat al sinds 1980 en wordt in meer dan 70 landen verkocht aan miljoenen tevreden gebruikers.

Mark overleed in mei 2000

Het was zijn droom om op een gezonde manier je gewicht te kunnen beheersen.
Hij wilde iedereen de mogelijkheid geven vanuit huis te werken en een eigen bedrijf op te zetten. Mensen bewust te maken van gezonde voeding en wat gezonde, natuurlijke, uitgebalanceerde voeding kan doen.