PERSOONLIJKE VERZORGING 2

Herba-energy

Ingrid en Ludo

 

HERBAL ALOË : verzachtende voordelen van Aloë

 

 

 

 

Scooting Gel en Hand & body Cream : Hydrateert en voedt de huid gedurende de hele dag . Scooting Gel is licht en voedend . Hand & Body Lotion is rijk aan Sheaboter .

 

 

 

 

Conditioner & Shampoo : Maakt het haar sterker na slechts 1 x gebruik. Bevat tarwe - eiwit dat het haar beschermt , herstelt en versterkt . Maakt het haar zacht glad en niet zwaar .

 

Hand & Body Wash is gemaakt van zachte reinigende plantendelen . Reinigt de huid op een zachte manier zonder de natuurlijke oliën te beschadigen .

 

Body Bar bevat vitaminen A C en E om je huid te voeden . Beiden geven een heel verfrissend gevoel .

VERSTEVIGENDE HUIDVERZORGING

 

 

 

 

Body Buffing Scrub : Speciaal ontwikkeld om de huid zacht en soepel maken . Deze Scrub helpt om het natuurlijke proces van celvernieuwing te versnellen .

 

 

 

Body Contouring : Deze crème maakt onder meer gebruik van de werking van multi - zuren van diverse planten en vruchten om de structuur en veerkracht van de huid te verbeteren .

GEUREN : voor hem en haar

 

 

Heart is een moderne geur voor de vrouw op basis van kruiden . Deze geur geeft het woord natuurlijk een nieuwe betekenis . Met de natuur als inspiratiebron ontsluit Heart de magische schoonheid van de plantenwereld , met extracten van de waterlelie , groene klimop , theeblad engardenia .

 

 

Soul is een lichte en eigentijdse geur voor de man , met zijn unieke kruidenbasis . Yuzu - citrusvrucht , peterselie , cederhout en andere plantaardige ingrediënten zorgen samen voor een onmiskenbaar mannelijke geur .

 

 

 

 

Man houd het fris . Omhelst de overeenkomsten . Op basis van Citrusvruchten met een kern van watermunt en basilicum .

 

 

 

Women houd het simpel . Respecteer de verschillen . Op basis van citrusvruchten met een bloemenkern van jasmijn , waterlelie en pioenen .