TUSSENDOORTJES EN SUPLEMENTEN

Herba-energy

Ingrid en Ludo

 

GEZONDE TUSSENDOORTJES

Proteïne repen : Overheerlijke snackrepen : boordevol vitaminen en mineralen . Een lekker , gezond tussendoortje met slechts 138 kcal .smaken : choco-pinda , vanille - amandel , citroen .

Geroosterde sojabonen : hebben een aangename oven geroosterde smaak .Deze hongerstillende nootjes zijn in feite geroosterde sojabonen , bestrooid met exclusief zout met een laag natriumgehalte , vol gezonde voedingsvezel .

Gourmet tomatensoep : de kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de mediterrane keuken. Is rijk aan proteïne envezels om een langer verzadigd gevoel te behouden met slechts 104 kcal .

 

ALOË - DRANK VOOR REINIGING EN BEVORDERING VAN DE SPIJSVERTERING

 

 

Herbal Aloësiroop , gemakt van het aloëblad , is een verfrissend drankje met Aloë Vera gel om het water dat u drinkt een lekkere citrussmaak te geven .

 

Herbal Aloë mangodrank wordt gemaakt van het aloë vera blad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë vera sap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissende tropisch smaakje aan het water geeft .

Herbal Aloë Max drank heeft dezelfde eigenschappen als de andere Herbal Aloë dranken , maar wordt aangeraden bij mensen die aan gewichtsbeheersing doen en darmklachten . De aloë is heel geconcentreerd en heeft een bittere, verfrissende smaak .

SUPLEMENTEN

 

Instant kruidendrank kan voor meer vitaliteit zorgen en kan uw alertheid behouden en verbeteren . Deze drank bevat slechts 6 kcal per portie .

 

Smaken : original , citroen , frambozen , perzik .

 

 

Cell - u - loss : figuurcorrectie , een unieke combinatie van mineralen en kruiden in tabletvorm . Bevat ook veel ijzer wat zeker voor vrouwen belangrijk is . Een half uur voor iedere maaltijd of shake , 1 of 2 tabletten innemen met een glas water .

 

 

Cell activator verbetert de funtie en energie van de cellen . Bevat een mix van essentiële voedingsstoffen en plantenextracten en is rijk aan vitamine B .

 

 

Thermo complete meer energie en vitaliteit , minder honger en een betere metabolisme . 1 tablet om 10h en 1 tablet om 15h met een glas water . Tevens zorgt het voor meer energie en vitaliteit , verhoogt het concentratievermogen .

 

 

 

 

Thermo geel tegen zoetbehoefte bevat Garcinia-extract met GTF - chroom en calcium .

Tegen stres en zoete suikers . 2 voor het slapen gaan .

Herbalifine - visoliën , omega 3 , gezonde vetzuren . Visoliën bevatten de voor het lichaam essentiële omega - 3 vetzuren . Deze biedt daarom een uitkomst enzorgen voor precies die aanvulling die het lichaam nodig heeft en is goed voor het verhogen van uw concentratie , smeert uw gewrichten en is goed voor hart en bloedvaten en voor je cholesterol .

 

 

Tang Kuei helpt het lichaam de natuurlijke balans te herstellen . Kamille helpt het lichaam te ontspannen en de natuurlijke balans te herstellen . Tegen migraine en pijnlijke maanstonden ;

 

 

 

Schizandra plus beschermt uw luchtwegen , Anti - oxidant . Rijk aan anti - oxidanten uit vitamine C , E , bètacaroteen en selenium , ter bescherming van uw immuunsysteem en tegen hooikoorts .

 

 

 

Fiberbond , tablet met een uitzonderlijke samenstelling van vezels . Een half uur voor een normale maaltijd 1 of 2 tabletten innemen met een flink glas water ook feestpil genaamd.

 

 

Prelox Blue een uniek product voor mannen dat helpt omgaan met stressvolle en veeleisende levensstijl en slechte door bloeding .

 

1 'smorgens en 1 's avonds .

 

 

 

Rose - ox - anti - oxidant neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo onze cellen en weefsels en vertraagt ook het verouderingsproces . Herstellen na chemo .

NiteWorks geeft uw lichaam de beste voeding terwijl u slaapt . Is gunstig voor mensen ouder dan 35j en is geschikt voor iedereen die zijn of haar stikstofoxideniveau wil aanvullen en neem het 's nachts . Los 2 schepjes poeder op in koud water en drink het meteen op .